Om oss

Fellesnevneren for Laboremus sin virksomhet er håndering av informasjon. Vi har verktøy til alt fra håndtering av intern informasjonsflyt, publisering av informasjon på web eller på trykk, automatiserte førtrykksprosesser eller deling av informasjon på tvers av plattformer. Vi kan bistå med å få publisert eller håndtert innhold og prosesser på en enkel og ryddig måte – støttet opp av kraftige verktøy som vi har utviklet spesielt til formålet.

Produktene
Gjennom årene har vi utviklet våre produkter til å bli svært etterspurte i markedet. Vi har LaboStyles™ og LaboSchema™; et stilsett for Word, som nærmest har blitt en de facto standard for stilsetting av bøker her til lands. 

Tjenestene
Våre tjenester omfatter det meste av det som har med informasjonshåndtering å gjøre. Vi tilbyr design og førtrykk av bøker, tidsskrifter og markedsmateriell, i tillegg til alle mulige former for konverteringstjenester for forlagsbransjen. 

Programmeringsavdelingen
Laboremus Oslo har også en programmeringsavdeling. De utvikler prosesskontrollsystemer for finansbransjen, samt nettsteder for et stort spekter av kunder. De har høy kompetanse både på EPiServer og WordPress, samt på generell .NET-utvikling.