Design og ombrekking av bøker

Design og ombrekking av bøker

Vår grafiske avdeling tilbyr layout og ombrekking av bøker i alle sjangre, tidsskrifter og kataloger. I tillegg har vi høy kompetanse på konvertering og automatiserte prosesser.

Vi har designet bøker for de fleste norske forlagene, og noen utenlandske. I tillegg har vi utført store og små arbeider for andre institusjoner. Se våre referanseprosjekter for informasjon om våre tidligere arbeider.

Noen stikkord for vår arbeidsmetodikk er rutiner, effektivitet, teknologi og nøyaktighet. Vi har brukt over 15 år på å finslipe produksjonsflyten. Derfor kan vi tilby nøyaktig og rask levering til en fornuftig pris. Våre ansatte har dessuten høy kompetanse på typografi og design, og en genuin interesse for bokdesign. 

Når våre utviklere og våre grafisk designere samarbeider tett, gir det oss et fortrinn. I tillegg til effektiv produksjon tilbyr vi på den måten bokdesign på et høyt nivå, og alle former for konvertering og parallellpublisering.

Årlig produserer vi om lag 600 bøker og tidsskrifter for ulike aktører. Vi ønsker å fremstå som en samarbeidspartner, mer enn en leverandør og god dialog med kunden er viktig for oss.