Physiology of Domestic Animals

Physiology of Domestic Animals

Physiology of Domestic Animals er et omfattende læreverk for veterinærstudenter initiert av forfatterteamet bak boka. De samme forfatterne har utgitt Gyldendal Akademisk sin storselger Menneskekroppen, og bokas design er basert på den.

Physiology of Domestic Animals er en omfattende og gjennomillustrert lærebok med blant annet 600 fargeillustrasjoner og 200 margtekster fordelt på 804 sider. Dette er en redesignet og fornyet utgave av boken. Designet er utviklet i forbindelse med Mennskekroppen og tilpasset for denne utgivelsen. Annette Kallevig er opphavskvinnen til utseende, men førtrykksavdelingen hos Laboremus Oslo har stått for den volumiøse ombrekkingen og utformingen av omslaget. Medisinsk illustratør, Kari Toverud, har illustrert boka.

Samarbeidet med alle parter i prosjektet har vært det aller beste. I slike prosjekter er også et velfungerende samarbeid av største betydning.

Format: 275x210mm // Typografi: Minion Pro // Today Sans // Utgiver: Scandinavian Veterinary Press 2010 // Forfattere: Sjaastad, Sand og Hove // Trykkeri: Korotan, Slovenia // Farger: 4 // Antall sider: 804